Skoči do osrednje vsebine

Premier Janez Janša na srečanju s hrvaškim kolegom Andrejem Plenkovićem

do
Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša se bo v petek, 10. julija 2020, ob 15. uri, na Otočcu srečal s predsednikom Vlade Republike Hrvaške Andrejem Plenkovićem. Osrednja tema pogovorov bo povezana z bolj usklajenim bojem proti bolezni COVID-19 in o zajezitvi širitve koronavirusa. Pogovori bodo povezani tudi s pomočjo državam Zahodnega Balkana v boju zoper COVID-19 ter o ukrepih za zamejitev širitve virusa zlasti med mladimi.

Lokacija: Grad Otočec, Grajska cesta 2, Otočec

Fototermin ob začetku srečanja za vse prisotne medije, fototermin ob pogovorih delegacije pa samo za uradnega fotografa in uradnega snemalca!
Po srečanju sledi izjava za medije.

Predstavnike medijev naprošamo, da se za dogodek akreditirajo na elektronski naslov Urada vlade za komuniciranje, info.ukom@gov.si, in sicer do petka, 10. 7. 2020, do 11. ure. Za potrebe akreditacije in skladno z upoštevanjem veljavnega vladnega odloka glede začasne splošne omejitve zbiranja ljudi posredujte naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, kontaktna telefonska številka, medijska hiša, funkcija: novinar/fotograf/tehnik/drugo.

Obenem tudi naprošamo, da predstavniki medijev zaradi zagotavljanja varnih pogojev dela upoštevate zaščitne ukrepe, to je nošenje mask, razkuževanje rok pred vstopom na lokacijo in varno razdaljo.

Kontakt za medije na lokaciji:
Andreja Šonc, 031 688 619
Anja Otavnik, 051 391 174