Skoči do osrednje vsebine

Mednarodna konferenca o krožnem gospodarstvu v regiji - povezani za trajnost in rast

do
Rikli Balance Hotel, Cankarjeva cesta 4, Bled, Slovenija
Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Mednarodnim panelom za vire (International Resource Panel - IRP) organizira mednarodno konferenco »Krožno gospodarstvo v regiji - povezani za trajnost in rast (Circular Economy in the Region - Connected for Sustainability and Growth)«.

Konferenca bo predstavila vpoglede na temo krožnega gospodarstva s strani nekaterih najbolj priznanih znanstvenikov in strokovnjakov ter ponudila priložnost za razpravo o odprtih vprašanjih. Namen konference je povezati predstavnike držav in deležnike, aktivne na področju krožnega gospodarstva z osredotočenjem na jugovzhodno Evropo. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna, potrebna je prijava preko spletnega obrazca.

Vabilo (.pdf) in program (.pdf)

International conference will bring insights on the topic of circular economy from some of the most renowned scientists and experts, and offer an opportunity to discuss these issues. It aims to bring together governments and stakeholders active in the field of circular economy from South East Europe. The conference will be in english language. Link for registration.

Invitation (.pdf) in agenda (.pdf)