Skoči do osrednje vsebine

Uvodni seminar in e-tečaj na temo družinskega prava in človekovih pravic

do
Hotel Slon, Ljubljana
Ministrstvo za pravosodje, Center za izobraževanje v pravosodju, organizira v okviru sodelovanja v programu HELP Sveta Evrope, European Programme for Human Rights Education for Legal Professionals – HELP, uvodni seminar in e-tečaj na temo družinskega prava in človekovih pravic. E-tečaj je namenjen sodnikom, državnih tožilcem, državnim odvetnikom in strokovnim sodelavcem.

16. in 17. septembra 2019 bo v Hotelu Slon v Ljubljani potekal mednarodni uvodni seminar »HELP Cross-border launch of the course on Family Law and Human Rights«, ki se ga bo udeležilo 90 udeležencev iz Slovenije, Bolgarije, Francije, Grčije, Hrvaške, Litve, Poljske, Portugalske, Romunije in Španije.

Na seminarju bodo sodelovali slovenski predstavnik in Focal Point programa HELP vrhovni sodnik dr. Miodrag Đorđević, vrhovna sodnica dr. Mateja Končina Peternel, vodja e-tečaja višja sodnica Maša Butenko ter predavatelji in predstavniki HELP programa Sveta Evrope.

E-tečaj je oblikovala skupina strokovnjakov delovne skupine s področja družinskega prava v okviru programa HELP Sveta Evrope.