Skoči do osrednje vsebine

Prijava izziva Inovativen.si za državne organe

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko si (za)želite, da bi zadeve v državni upravi potekale »nekoliko drugače«? Da bi nekaj spremenili? Ste tudi vi opazili, da imamo zaposleni ogromno znanja in veščin, ki pa jih velikokrat niti ne moremo niti ne znamo uporabiti in deliti?

Želite soustvarjati rešitve, ki jih bodo uporabniki z veseljem uporabljali in cenili? 

Zdaj imate priložnost prijaviti izziv, katerega rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje.

Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarsko združenje, občina, nevladna organizacija, javni zavod, zasebni zavod, ustanova, organ javne uprave, izobraževalna ali znanstvena institucija in drugi), kjer zaposleni verjamete v vrednote

  • drzna odgovornost,
  • igriva inovativnost in
  • partnersko sodelovanje

ter si želite spreminjati družbeno in poslovno okolje na bolje.

Izziv se lahko nanaša na področje notranjega delovanja organov, oblikovanje politik, strategij, programov, zakonodaje, storitev ali produktov. S pomočjo zunanjih strokovnjakov in ekipe Inovativen.si boste kot nosilec projekta in lastnik izziva dobili pomoč pri vašem delu za uporabo inovativnih metod dela, ki vas bodo prek dinamičnih odprtih procesov soustvarjanja pripeljale do prototipa rešitve.

Ekipa Inovativen.si vam bo kot lastniku izziva in v nadaljevanju nosilcu projekta zagotovila zunanje strokovnjake, ki vam bodo z uporabo inovativnih metod dela pomagali oblikovati delujočo rešitev oziroma prototip, ki ga boste lahko implementirali.

Organi državne uprave nam lahko svoj izziv prijavite z odgovori na 7 vprašanj, ki jih pošljete na elektronski naslov inovativen@gov.si. V petih dneh vas bomo kontaktirali in obvestili o možnostih sodelovanja pri reševanju predlaganega izziva.