GOV.SI

Prijava izziva Inovativen.si za državne organe

Vsebinska prenova strani še ni zaključena, zato so nekatere vsebine še nepopolne. Prosimo za razumevanje.

Ste se kdaj znašli v  situaciji, ko si (za)želite, da bi zadeve v državni upravi potekale »nekoliko drugače«? Da bi nekaj spremenili? Ste tudi vi opazili, da imamo zaposleni v javni upravi ogromno znanja in veščin, ki pa jih velikokrat niti ne moremo niti ne znamo uporabiti in deliti?

Želite soustvarjati rešitve, ki jih bodo uporabniki z veseljem uporabljali in cenili? 

Sedaj imate priložnost prijaviti izziv, katerega rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje.

Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, in ostali), kjer zaposleni verjamete

v vrednote drzna odgovornost, igriva inovativnost in partnersko sodelovanje ter si želite spreminjati družbeno in poslovno okolje na bolje.

Izzivi se lahko nanašajo na področje notranjega delovanja organov, oblikovanje politik, strategij, programov, zakonodaje, storitev ali produktov. S pomočjo zunanjih strokovnjakov in ekipe Inovativen.si boste kot nosilec projekta in lastnik izziva dobili pomoč pri vašem delu za uporabo inovativnih metod dela, ki vas bodo preko dinamičnih odprtih procesov soustvarjanja pripeljale do prototipa rešitve.

Ekipa Inovativen.si vam bo kot lastniku izziva in v nadaljevanju nosilcu projekta zagotovila zunanje strokovnjake, ki vam bodo z uporabo inovativnih metod dela pomagali oblikovati delujočo rešitev/prototip, ki ga boste lahko implementirali.

Organi državne uprave nam lahko svoj izziv prijavite z odgovori na 7 vprašanj, ki jih pošljete na inovativen@gov.si. V roku 5 dni vas bomo kontaktirali in obvestili o možnostih sodelovanja pri reševanju predlaganega izziva.