Skoči do osrednje vsebine

Predhodni postopek za poseg: Postavitev linije reaktor sinteza R9 (N65)

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za naravne vire in prostor objavlja javno naznanilo v predhodnem postopku za poseg: Postavitev linije reaktor sinteza R9 (N65), začetim na zahtevo nosilca nameravanega posega Helios TBLUS d.o.o., Količevo 65, 1230 Domžale.

Mnenja in pripombe je mogoče v pisni obliki posredovati na naslov Ministrstvo za naravne vire in prostor, Dunajska cesta 48, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na gp.mnvp@gov.si.

V skladu s sedmim odstavkom 90. člena Zakona o varstvu okolja (ZVO-2) vabimo zainteresirano javnost ter nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da v roku iz 6. točke tega javnega naznanila podajo mnenja, pripombe in predloge o nameravanem posegu. V skladu s sedmim odstavkom 90. člena ZVO-2 vabimo nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da podajo zahteve za vstop, pri čemer je obvezen sestavni del zahteve za vstop podatek o varnem elektronskem predalu, kamor se jim bo vročalo dokumente.