Skoči do osrednje vsebine

Predhodni postopek za poseg: prostostoječa sončna elektrarna FE TRIS Kanižarica

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo objavlja javno naznanilo v predhodnem postopku za poseg: prostostoječa sončna elektrarna FE TRIS Kanižarica začetim na zahtevo nosilca nameravanega posega, JB Green Energy, obnovljivi viri in storitve d.o.o., Cesta krških žrtev 141, 8270 Krško, ki ga po pooblastilu direktorja Jerneja Božiča zastopa JB energija, obnovljivi viri energije in storitve, d.o.o., Kobile 2, 8273 Leskovec pri Krškem.

Mnenja in pripombe je mogoče v pisni obliki posredovati na naslov Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo, Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana, ali po elektronski pošti na gp.mope@gov.si.

V skladu s sedmim odstavkom 90. člena Zakona o varstvu okolja (ZVO-2) vabimo zainteresirano javnost ter nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da v roku iz 6. točke tega javnega naznanila podajo mnenja, pripombe in predloge o nameravanem posegu. V skladu s sedmim odstavkom 90. člena ZVO-2 vabimo nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da podajo zahteve za vstop, pri čemer je obvezen sestavni del zahteve za vstop podatek o varnem elektronskem predalu, kamor se jim bo vročalo dokumente.