Skoči do osrednje vsebine

Javni poziv za izbiro kandidatov za predstavnike ustanovitelja v Upravni odbor Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI) vabi zainteresirane kandidate, da kandidirajo za predstavnika ustanovitelja v upravnem odboru samostojnega visokošolskega zavoda Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto.

Javni poziv in priloge

Kontakt

Kandidati za predstavnika ustanovitelja v upravnem odboru samostojnega visokošolskega zavoda Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo Mesto pošljejo prijavo v zaprti ovojnici z označbo:

  • »Prijava za predstavnika ustanovitelja v upravnem odboru samostojnega visokošolskega zavoda Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto« na naslov Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, Masarykova ulica 16, 1000 Ljubljana,

  • ali na elektronski naslov gp.mvzi@gov.si z naslovom zadeve »Prijava za predstavnika ustanovitelja v upravnem odboru samostojnega visokošolskega zavoda Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto«.

V nadaljnji izbirni postopek se uvrstijo prijave, ki so pravočasne in formalno popolne. MVZI v primeru nepopolne prijave lahko pozove kandidate k dopolnitvi prijave.