Skoči do osrednje vsebine

Izbira zavarovalnega posrednika za sodelovanje v postopku oddaje skupnega javnega naročila za storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov

Rok za prijavo je potekel.

Izbira zavarovalnega posrednika za sodelovanje v postopku oddaje skupnega javnega naročila za storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov.

Naročnik bo v letu 2023 na podlagi Uredbe o skupnem javnem naročanju Vlade Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 27/16; v nadaljevanju: Uredba) začel z izvedbo postopka oddaje skupnega javnega naročila za storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov za obdobje 36 mesecev (v nadaljevanju: skupno javno naročilo). Skupno javno naročilo se bo predvidoma oddalo v treh sklopih in sicer sklop 1: Storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov za organe javne uprave, sklop 2: Storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov za Ministrstvo za notranje zadeve, sklop 3: Storitve zavarovanja premoženja in premoženjskih interesov za Upravo RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

Več na portalu javnih naročil