Skoči do osrednje vsebine

Gradnja delavnic Srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole Ljubljana (SGGOŠ) - izvedba GOI del

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) želi s predmetno investicijo preseliti obstoječe delavnice za potrebe Srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole Ljubljana (SGGOŠ) v nove prostore ob obstoječi objekt SGGOŠ na Dunajski 104 v Ljubljani ter usposobiti za ta namen še del kletnih prostorov v obstoječem objektu šole. S tem bi zagotovili ustrezne prostore za izvajanje praktičnega pouka SGGOŠ, hkrati ob tem pa uredili tudi okolico bodočega objekta delavnic, prometno infrastrukturo za potrebe delavnic ter navezavo na obstoječi šolski poligon za izvajanje praktičnega pouka.
V obstoječih prostorih objekta šole je potrebno urediti predvsem garderobe za dijake predvidene velikosti cca 150 m2 ter sanitarni del skladno z predpisi in standardi za tovrstne objekte predvidene velikosti cca 30 m2.
Prostor delavnic pa bo namenjen posameznim programom praktičnega izobraževanja dijakov za izvajanje programov Zidar, Pečar, Upravljalec težke gradbene mehanizacije, Tesar, Kamnosek in Pomočnik pri tehnologiji gradnje.

Več na portalu javnih naročil

Iskalnik