Skoči do osrednje vsebine

Ekološki in ogljični odtis krožnika za šole

Rok za prijavo je potekel.

1. Pregled strokovne literature in izbira ustrezne metodologije za izračun ekološkega in ogljičnega odtisa krožnika
2. Pregled dokumentov, ki jih priporoča Strateški svet Vlade za prehrano in izbira jedilnikov za vrednotenje izračunov ekološkega in ogljičnega
odtisa
3. Priprava opisa uporabljene metodologije za izračun ekološkega in ogličnega odtisa krožnika z vsemi referenčnimi viri, ki omogočajo izračun
4. Verifikacija metodologije in izračunov ekološkega in ogjičnega odtisa jedilnikov s strani zunanjega partnerja
5. Priprava priporočil in usmeritev za znižanje ogljičnega/ekološkega odtisa jedilnikov v šolah in priporočil jedilnikov v skladu z novimi smernicami
6. Izdelava predloga kazalca Ekološki in ogljični odtis prehrane - Slovenija in svet
7. Organizacija in izvedba javne predstavitve rezultatov projekta
8. Organizacija in izvedba strokovne delavnice za izbiro prehranskih primerov z analizo

Več na portalu javnih naročil