Skoči do osrednje vsebine

Interni natečaj za napotitev nacionalnega strokovnjaka v Evropski azilni podporni urad (EASO)

Rok za prijavo je potekel.

Na podlagi 9. in 12. člena Zakona o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije (ZNOMCMO, Uradni list RS št. 20/06) objavljamo interni natečaj za napotitev nacionalnega strokovnjaka -eksperta za politiko (angl. Policy Expert) v Evropski azilni podporni urad (EASO).

Pogoji za navedeno delovno mesto so naslednji: državljanstvo ene od držav članic EU, vsaj tri leta relevantnih delovnih izkušenj, odlično znanje angleškega jezika, vsaj enoletni staž zaposlitve pri trenutnem delodajalcu, ki bo kandidata oz. kandidatko napotil. Potrebno je tudi poznavanje nacionalnih in EU zakonodajnih procesov ter skupnega evropskega azilnega sistema. Prednost predstavljajo univerzitetna izobrazba, dokazano poznavanje področja migracij, izkušnje pri sodelovanju z drugimi državami in mednarodnimi organizacijami na področju azila in migracij ter predhodne izkušnje v mednarodnem in multikulturnem okolju.

Kandidate in kandidatke prosimo, da pred prijavo natančno preverijo zahtevane pogoje za razpisano mesto, kot jih navaja EASO: https://www.easo.europa.eu/sites/default/files/Vacancy%20Notice%20_SNE%20%28Policy%20Expert%29.pdf.

Kandidati morajo svoji prijavi (vlogi) priložiti:

Kandidati prijave pošljejo na e-naslov napotitve.mzz@gov.si najkasneje do torka, 6. avgusta 2019.

Kontaktni naslov za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila je prav tako napotitve.mzz@gov.si.

Iskalnik