Skoči do osrednje vsebine

Informacija o razpisu delovnega mesta svetovalca v generalnem direktoratu EK za sosedsko politiko in širitvena pogajanja (DG NEAR)

Rok za prijavo je potekel.

Evropska komisija je objavila razpis za delovno mesto svetovalca v generalnem direktoratu EK za  sosedsko politiko in širitvena pogajanja (DG NEAR) za področja vzhodnega partnerstva, odnosov z mednarodnimi finančnimi institucijami, ekonomskih vprašanj ter romske politike. Gre za začasno zaposlitev za 4 leta z možnostjo podaljšanja za največ dve leti.

Pogoji:

- državljanstvo EU,

- izpolnjene obveznosti o služenju vojaškega roka,

- znanje enega uradnega jezika EU na ravni C1 in drugega uradnega jezika vsaj na ravni B2,

- raven izobrazbe, ki ustreza zaključenemu in z diplomo potrjenemu (štiriletnemu) univerzitetnemu študiju na relevantnem področju (npr. mednarodni odnosi, sociologija, evropske študije, komunikacije, statistika itd.) in vsaj eno leto  ustreznih delovnih izkušenj, če gre za triletni univerzitetni študij,

- vsaj štiri leta relevantnih izkušenj na  področju vzhodnega partnerstva, sodelovanja z mednarodnimi finančnimi institucijami ali romske politike.

Več informacij o pogojih in izbirnem postopku  je dostopnih na :

https://ec.europa.eu/neighbourhood-enlargement/about/career-opportunities_en.

Prijave je potrebno poslati na elektronski naslov  HR-AMC-J30-NEAR-TA-ELECTION@ec.europa.euRok za prijavo je 9. 9. 2019 do 12. ure po srednjeevropskem času.

V kolikor želijo, nas kandidati lahko s prijavo seznanijo na napotitve.mzz@gov.si.

 

Iskalnik