Skoči do osrednje vsebine

Varstvo osebnih podatkov naročnikov na obvestila o novih objavah na GOV.SI

Spoštovanje zasebnosti posameznikov, vključno z varovanjem vaših osebnih podatkov, je za državno upravo bistvenega pomena. Zavezani smo k varovanju podatkov ter zagotavljanju varnosti in zaupnosti.

Spletno mesto GOV.SI zagotavlja storitev prejemanja e-poštnih obvestil o novih objavah na GOV.SI uporabnikom, ki so se na to storitev naročili.

Vsebinski koordinator osrednjega spletnega mesta državne uprave GOV.SI Urad vlade za komuniciranje je upravljavec zbirke prejemnikov e-poštnih obvestil o novih objavah. Osebni podatek e-poštni naslov prejemnika obdelujemo izključno za namene obveščanja o novih objavah na spletnem mestu GOV.SI.

Osebne podatke (naslov elektronske pošte) obdelujemo na podlagi posameznikove privolitve, torej skladno z točko a) prvega odstavka člena 6 Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov, GDPR.

Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitev obveščanja po e-pošti ne odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo »stran z nastavitvami« in na njej uredite svojo prijavo na novice posameznih organov državne uprave oziroma se odjavite od storitev obveščanja. Po odjavi od prejemanja vseh obvestil o novih objavah na spletišču GOV.SI bodo vaši osebni podatki (e-poštni naslov) izbrisani.

Podatki o upravljavcu osebnih podatkov