Skoči do osrednje vsebine

Delegacija Bosne in Hercegovine se je seznanila tudi z delovanjem in organizacijo upravnih enot

V sklopu delovnega obiska delegacije Bosne in Hercegovine, ki je obiskala tudi Ministrstvo za digitalno preobrazbo, je potekala predstavitev delovanja in organizacije upravnih enot v Republiki Sloveniji.
Skupinska fotografija delegacije BIH

V okviru delegacije Bosne in Hercegovine je potekala tudi predstavitev delovanja in organizacije upravnih enot v republiki Sloveniji | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

1 / 3

Mag. Mirko Stopar, vodja Službe za upravne enote, je delegaciji podrobneje opisal sistem upravnih enot in njihovo organiziranost.

Po predstavitvi je sledil obisk in ogled Upravne enote Domžale, kjer je delegacijo BiH, ki jo je vodil minister za pravosodje Federacije BiH Vedran Škobić, sprejel načelnik Marko Grujičić. Po uvodnem nagovoru je delegacijo popeljal po prostorih Upravne enote Domžale, kjer so izmenjali tudi nekaj besed z zaposlenimi. Na ogledu so se jim pridružili vodja Oddelka za občo upravo Vesna Gerič, vodja Oddelka za prostor Anton Kosec in vodja Oddelka za upravne notranje zadeve Urška Kališnik Repnik.

Po ogledu Upravne enote se je delegacija odpravila še na predstavitev Digi info točke na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale, kjer je ga. Mellanie Grudnik demonstrirala nekaj primerov aktivnosti, ki jih lahko državljani uredijo na točkah.