Skoči do osrednje vsebine

Izmenjave za sodelovanje Inovativen.si - vabilo

Kratkotrajne izmenjave zaposlenih med različnimi institucijami in sektorji

Vabilo za udeležbo na izmenjavah

V časih, ki jih živimo, je še posebej pomembno skrbeti za nenehni razvoj in usposabljanje zaposlenih, prilagajanje novim izzivom ter izkoristiti priložnosti za rast in napredek. MJU že od leta 2016 omogoča zaposlenim, ki prihajajo iz različnih sektorjev, da se vključijo v »usposabljanja po meri« ter neposredno na terenu spoznajo različne delovne procese, inovativne rešitve ter načine razmišljanja v različnih sektorjih. V tem obdobju smo omogočili več kot 400 kratkotrajnih izmenjav med zaposlenimi. Ker ugotavljamo, da nas kljub zunanjim razlikam povezuje skupna želja po izboljšanju storitev za naše uporabnike, korakamo v novo sezono izmenjav.

Vabimo vas, seznanite svoje zaposlene s pobudo se nam pridružite v kratkotrajnih Izmenjavah za sodelovanje Inovativen.si.

Z deljenjem znanja, spretnosti in izkušenj bogatimo ne le sebe, ampak tudi druge. Sodelovanje nam omogoča, da gradimo neprecenljive vezi in krepijo zaupanje. Ko si prizadevamo razumeti in spoštovati drug drugega, lažje sodelujemo in oblikujemo učinkovitejše rešitve - in to je cilj, ki si ga želimo vsi, tako v javnem in nevladnem sektorju kot v gospodarstvu.

Za podrobnejše informacije o postopku sodelovanja si oglejte prilogo »Kako sodelovati«, za vse dodatne informacije pa so vam na voljo sodelavci na naslovu inovativen@gov.si.

Pobuda bo predstavljena tudi na 31. srečanju skupnosti inovativen.si, ki bo potekalo 25.4.2024 ob 13. uri. Na srečanje se prijavite na tej povezavi.

Pobuda predstavlja nadaljevanje in nadgradnjo pobude Partnerstva za spremembe, ki ga je MJU izvajal med letoma 2014 in 2023 v sodelovanju z AmCham.