Skoči do osrednje vsebine

Dan žena smo zaznamovali z glasbeno obarvano prireditvijo

Dan žena je praznik, namenjen vsem ženskam tega sveta. V počastitev mednarodnega praznika žensk je v Policijski akademiji v Tacnu potekala prireditev, s katero smo se simbolično zahvalili vsem našim sodelavkam. Zbrane sta nagovorila minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalni direktor policije mag. Senad Jušić.

Minister Boštjan Poklukar je ob mednarodnem dnevu žena vsem sodelavkam iskreno čestital. »Želim vam, da vse poklicne in osebne izzive tudi v prihodnje premagujete pogumno, vztrajno in odločno. Izkazovanje spoštovanja in prepoznavanje pomena enakopravnosti pa naj se v naši družbi udejanjajo čez celo leto,« je dejal minister in se vsem sodelavkam iz ministrstva, policije in inšpektorata za notranje zadeve zahvalil za njihov doprinos skupnosti, predvsem pa doprinos k delu in ugledu institucije. Tudi generalni direktor policije mag. Senad Jušić je sodelavkam iskreno čestital ob 8. marcu in se jim v svojem osebnem imenu in imenu vseh moških kolegov, uslužbencev policije, zahvalil za njihov nepogrešljivi prispevek policiji.

Prireditev je bila glasbeno zastavljena – udeleženci so lahko prisluhnili ubranim melodijam celotne zasedbe odličnega Policijskega orkestra. Ob Policijskem orkestru sta nastopila tudi Klavdija Trnovšek, policistka z zvonkim glasom, ter mednarodno znan in priznan solo pevec Martin Sušnik.

Na spletni strani policije je objavljeno celotno sporočilo za javnost.