Skoči do osrednje vsebine

Ministrica Mateja Čalušić se je srečala s predstavniki KGZS in SKS

Ministrica Mateja Čalušić se je danes na spoznavnem srečanju sestala s predstavniki Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in Sindikata kmetov Slovenije.

Na spoznavnem sestanku s predstavniki Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (v nadaljevanju: KGZS) in Sindikata kmetov Slovenije (v nadaljevanju: SKS) je ministrica Mateja Čalušić izpostavila pomen tvornega sodelovanja za nadaljnje delo, s čimer vsi skupaj prispevamo k trajnostnemu napredku kmetijskega sektorja v Sloveniji. Poudarila je željo po vzpostavitvi trdnega partnerstva in graditvi konstruktivnega dialoga, kar daje moč razvoju in napredku slovenskega kmetijstva.

Predstavnikom KGZS in SKS se je zahvalila za dosedanje aktivnosti ter naznanila redna srečanja, na katerih se bodo sproti reševala odprta vprašanja. Tako predstavniki KGZS kot SKS so poudarili, da je teren pripravljen še naprej aktivno sodelovati, predvsem pa pozdravljajo naznanitev rednih srečanj. Prisotni so delili mnenje, da je tvorno sodelovanje in konstruktivni dialog ključnega pomena ob vseh izzivih, ki čakajo resor.