Skoči do osrednje vsebine

Pravosodni policisti na Informativi - sejmu izobraževanja in poklicev

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij se udeležuje Informative - sejma izobraževanja in poklicev, ki danes in jutri poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Sodelavce je na dogodku obiskal tudi generalni direktor mag. Bojan Majcen.

Na sejmu predstavljamo poklic pravosodna policistka in pravosodni policist, na razstavnem prostoru sodelujeta tudi vodnika službenega psa. V času dogodka sodelavci iz več zavodov za prestajanje kazni zapora obiskovalcem na dinamičen način predstavljajo poklic, tudi v sklopu seznanitve in preizkusa v praktični uporabi opreme, ki jo pri svojem delu uporabljajo pravosodni policisti. 

Z udeležbo na dogodku želimo povečati prepoznavnost poklica pravosodni policist med mladimi, ki se odločajo o nadaljnji izobraževalni in poklicni poti. Obiskovalce seznanimo s poslanstvom poklica, predstavimo jim praktične vidike dela ter odgovarjamo na njihova vprašanja. Hkrati jih želimo spodbuditi, da razmislijo o poklicni poti v uniformi dinamičnega poklica, ki deluje na 14 lokacijah po Sloveniji.

Prijazno povabljeni, da nas na sejmu Informativa obiščete tudi vi!