Skoči do osrednje vsebine

27. srečanje inovacijske skupnosti: Odprti prostor

Po zaključku pilotnega projekta Inovativen.si, nadaljujemo z aktivnostmi v okviru inovacijske skupnosti. V četrtek, 11. januarja 2024 namreč prirejamo že 27. srečanje inovacijske skupnosti. Z rednimi mesečnimi srečanji in aktualnimi tematikami bomo poskrbeli, da bo skupnost rastla in živela še naprej.
#se(ne)da - spletno srečanje vseh, ki verjamejo, da se v javni upravi (ne) da

#se(ne)da | Avtor: Servis 8 in MJU

Da imamo kot skupnost velik potencial, smo že večkrat ugotovili. Na tokratnem srečanju bomo združili moči z ekipo zavoda Servis 8 in preizkusili za nas nov format srečanja, imenovan odprti prostor. Gre za tehniko vodenja srečanj, kjer udeleženci soustvarijo agendo srečanja in ga na strukturiran način tudi izvedejo.

Srečanje je namenjeno spoznavanju, povezovanju in medsebojni podpori vseh, ki si želimo pozitivnih sprememb v javni upravi - zato je tudi zaželena raznolikost udeležencev, saj smo zelo pisana družba, ki pa si deli enak cilj - ponuditi (še) boljši servis državljanom in (še) boljše delovno okolje javne uprave.

Kaj lahko pričakujete od srečanja?

  • Odprt pogovor v smislu deljenja pogledov, mnenj in izkušenj na izbrano temo;
  • Sveže ideje in različne poglede vseh udeležencev - spoznavanje sodelavcev iz javnega sektorja;
  • Aktivno sodelovanje v aplikaciji Zoom, s prižgano kamero in mikrofonom.

Kaj ne pričakovati?

  • Vnaprej pripravljenih rešitev;
  • Predavanja ali učenja novih metod oziroma orodij.

Kdaj in kje?

Vabimo vas, da se nam pridružite na prvem prototipu spletnega srečanja #se(ne)da, ki bo v četrtek, 11. 1. 2024 ob 13:00 na Zoom-u.

Ker gre za prvo, prototipno izvedbo, so mesta na srečanju omejena. Sprejmemo le prvih 50 prijavljenih. Vendar brez skrbi, v primeru velikega interesa, bomo tovrstna srečanja v prihodnje ponovili.

Prijave na srečanje zbiramo na povezavi.