Skoči do osrednje vsebine

Odprete so prijave na Informativni dan okviru Instrumenta za povezovanje Evrope "IPE INFO DAN 2023"

Ministrstvo za infrastrukturo vas vabi, da se prijavite na "IPE INFO DAN 2023", ki bo potekal v petek, 24. novembra 2023. Dogodek, ki ga organiziramo v sodelovanju z Evropsko komisijo, bo s pozdravnim nagovorom otvorila ministrica za infrastrukturo, mag. Alenka Bratušek.

Ob 9.45 uri se bo začel programski del s predstavitvijo razpisnih sklopov, pokrivajo različna področja na Vseevropskem prometnem omrežju (angleško Trans-European Transport Network - TEN-T), predstavljene pa bodo tudi informacije o prihodnjih razpisih za alternativna goriva v prometu in vojaško mobilnost ter o prenovi Uredbe TEN-T. Sledila bo predstavitev prioritet, za katere so razpisana sredstva IPE 2023 – Promet ter predstavitev postopkov ocenjevanja in potrjevanja prejetih vlog.

V nadaljevanju bodo predstavljeni tudi postopki za uspešno pridobitev soglasja Republike Slovenije, vključno s postopkom prijave in roki za oddajo vlog v Sloveniji ter postopki za potrditev okoljskih obrazcev na razpisih IPE.

Prijavite se tukaj ter se pridružite dogodku, kjer boste lahko pridobili ključne informacije o financiranju prometnih projektov in vzpostavili koristne stike, saj je cilj razpisov tudi povezovanje prijaviteljev v projektne konzorcije.

Dogodek bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku, pri čemer bo zagotovljeno simultano prevajanje.

Natančen dnevni red je objavljen na strani dogodka. 

  do
Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana

Možnost sodelovanja tudi na daljavo.

IPE INFO DAN 2023

Informativni dogodek je posvečen predstavitvi razpisov v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope (IPE) – Promet 2023.

Naziv Datum objave Rok prijave
27. 9. 2023
30. 1. 2024