Skoči do osrednje vsebine

Obvestilo o podaljšanju roka do 16. novembra 2023 za prijave predlogov DigiVzornik.si

Na Ministrstvu za digitalno preobrazbo smo se v zvezi s pozivom k prijavi predlogov za prejem naziva DigiVzornik.si odzvali na potrebo več kandidatov po oddaji podpisane izjave po elektronski pošti brez kvalificiranega elektronskega podpisa. Zato smo dodatno podaljšali rok za en teden, do 16. 11. 2023 do 16.00 ure in dodali obrazec.

S spletnim obrazcem za oddajo prijave predloga kandidatke in kandidate torej vabimo, da prijavijo svojo dobro prakso s področja digitalizacije do 16. novembra 2023 do 16.00 ure in pri zadnjem vprašanju uporabijo eno od treh možnosti:

  • Sledijo navodilom vprašanja – brez spremembe
  • naložijo izpolnjen, ročno podpisan in preslikan obrazec Izjave v prilogi/na povezavi,
  • pošljejo izpolnjen, ročno podpisan in preslikan obrazec Izjave v prilogi/na povezavi po elektronski pošti na naslov gp.mdp@gov.si z zadevo »št. 099-3/2023-3150 - IZJAVA DigiVzornik.si 2023«.

Dobre prakse digitalne preobrazbe segajo na številna področja, želimo jih spoznati v vsej raznolikosti in izjemnim dosežkom izreči zahvalo ter javno priznanje, zato s spremembo javnega poziva odpravljamo omejitev sodelovanja tistim, ki si sami, ali odgovorne osebe njihovih organizacij, še niso uredili digitalne identitete.