Skoči do osrednje vsebine

Državni sekretar Šefic predstavil pregled opravljenega dela in prioritete za naprej

Državni sekretar Boštjan Šefic, vodja Službe Vlade Republike Slovenije za obnovo po poplavah in plazovih, je danes predstavil kratek pregled opravljenega dela v zadnjih dveh mesecih in nekatere ključne naloge v prihodnjih mesecih.
Državni sekretar Boštjan Šefic in mag. Neža Kodre, direktorica Direkcije Republike Slovenije za vode stojita pred mikrofonom na novinarski konferenci

Državni sekretar Boštjan Šefic in mag. Neža Kodre, direktorica Direkcije Republike Slovenije za vode | Avtor: Daniel Novakovič/STA

Sodelovala je tudi mag. Neža Kodre, direktorica Direkcije Republike Slovenije za vode, ki je predstavila spletni pregledovalnik delovišč na vodotokih po poplavah avgusta 2023.

Z današnjo novinarsko konferenco Služba Vlade Republike Slovenije za obnovo po poplavah in plazovih pričenja z rednimi novinarskimi konferencami, katerih namen je posredovati ažurne informacije o opravljenem delu in prioritetah za naprej.

Da bi dosegli čim širši dogovor o sanaciji Slovenije po ujmi, pri sprejemanju ukrepov vodimo dialog s ključnimi deležniki, predvsem občinami, strokovnjaki in združenji.