Skoči do osrednje vsebine

Od 22. do 25. septembra do 12h poteka rok za zapolnitev prostih vpisnih mest v študijskem letu 23/24

Do 25. septembra 2023 do 12. ure je odprt rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest v sklopu Razpisa za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/2024, ki jih razpisujejo Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem, Univerza v Novi Gorici, Univerza v Novem mestu, Nova univerza, javni in koncesionirani samostojni visokošolski zavodi.

Prijava za vpis poteka preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Na še prosta vpisna mesta se lahko prijavijo kandidati, ki se niso prijavili v prvem ali drugem prijavnem roku ali se niso uvrstili v nobenega v prvi ali drugi prijavi naštetih študijskih programov, ter kandidati, sprejeti v prvem ali drugem prijavnem roku, sprejeti v študijski program, ki se ne bo izvajal.

Izbirni postopek roka bo potekal od 25. do 26. septembra 2023, sklepe o rezultatih izbirnega postopka pa bodo kandidati prejeli elektronsko preko portala eVŠ do 26. septembra 2023, vpis sprejetih pa bo potekal do 30. septembra 2023. si lahko najdete 

Seznam prostih vpisnih mest za rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest najdete na portalu eVŠ.