Skoči do osrednje vsebine

Prevzem spominske medalje »30. obletnica samostojne in neodvisne države Republike Slovenije«

Veteranke in veterane vojne za Slovenijo 1991, ki ste aprila oziroma maja letos prejeli vabilo na podelitev oziroma prevzem spominske medalje »30. obletnica samostojne in neodvisne države Republike Slovenije« vabimo na prevzem spominske medalje.

Spominsko medaljo lahko veteranke in veterani vojne za Slovenijo 1991, ki ste prejeli vabilo na podelitev na sedežu Uprave za obrambo Ljubljana, prevzamete na Upravi Republike Slovenije za vojaško dediščino, Dimičeva ulica 16, Ljubljana. Zaradi lažje organizacije dela predlagamo, da se na podelitev zglasite ob sredah med 10. in 15. uro.

Veteranke in veterane, ki ste bili vabljeni, da spominsko medaljo prevzamete na sedežu pristojne uprave za obrambo, kjer imate prijavljeno stalno prebivališče, to je v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu oziroma Postojni, prosimo, da se na naslovu zapisanem na vabilu, zaradi lažje organizacije dela, zglasite ob sredah med 10. in 17. uro.

Naj ne bo nikoli pozabljeno!

Na vrhu listine je grb in napis Republike Slovenije, v sredini na obodu zlatega kroga napis Republika Slovenija 1991-2021, ki je pripet na trak v barvah slovenske zastave in spodaj izpisan naziv medalje

Listina spominske medalje »30. obletnica samostojne in neodvisne države Republike Slovenije«