Skoči do osrednje vsebine

Objava programa: The Women in GovTech Challenge 2023-2024

Program Pobude GovStack angleško The Women in GovTech Challenge 2023-2024 je namenjen opolnomočenju žensk, ki delujejo v okviru vladnih digitalnih skupin.

Pobudo GovStack so leta 2020 ustanovili Mednarodna telekomunikacijska zveza (​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​The International Telecommunication Union - ITU), Estonija, Nemčija in Zavezništvo za digitalni vpliv v fundaciji Združenih narodov (angleško the Digital Impact Alliance at the United Nations Foundation).

The Women in GovTech Challenge 2023-2024 vabi ženske, ki delajo na področju digitalizacije, da izkoristijo izjemno priložnost za oblikovanje prihodnosti digitalnih storitev in preoblikovanje družbe s pomočjo tehnologije.

Namen programa je opolnomočenje žensk, ki delujejo v okviru vladnih digitalnih skupin. Udeleženke bo program opremil s spretnostmi, znanjem in viri, ki so potrebni za uspešno vodenje na področju GovTech. V program se je mogoče prijaviti v vlogi udeleženke ali mentorice.

Na spletni strani GovStack je na voljo več informacij o programu, časovnici in pogojih za prijavo ter prijavnimi obrazci za udeleženke in za mentorice programa: The Women in GovTech Challenge 2023-2024.