Skoči do osrednje vsebine

Iščemo nove sodelavce – pridružite se ekipi Ministrstva za javno upravo

Na Ministrstvu za javno upravo imamo razpisanih več prostih delovnih mest. Nove moči med drugim iščemo v ekipi, ki rešuje dileme in uvaja spremembe na področju upravnega poslovanja in v ekipi, ki vzpostavlja kompetenčni center državne uprave za dvig usposobljenosti zaposlenih.

Vas zanima delo na področju izbire in razvoja kadrov? Imate poleg tega tudi izkušnje z izvajanjem psihološkega testiranja pri selekciji in razvoju zaposlenih? Potem vas vabimo, da se pridružite sodelavcem pri projektu Vzpostavitev kompetenčnega centra in prispevate k dvigu usposobljenosti zaposlenih v državni upravi. Prijavite se na prosto delovno mesto Podsekretar v Direktoratu za javni sektor, Sektorju za razvoj kadrov v javnem sektorju. Nudimo zaposlitev za določen čas, do 30. junija 2026 oziroma do konca trajanja projekta Vzpostavitev kompetenčnega centra in dvig usposobljenosti zaposlenih v državni upravi, ki je financiran iz Načrta za okrevanje in odpornost. Rok za prijavo je 21. junij 2023.

Če pa ste s svojim znanjem, veščinami in kompetencami pripravljeni soustvarjati sistem upravnih procesov, v okviru katerega je letno izdanih več milijonov upravnih odločb in pomagati pri gradnji baze znanja v Upravni svetovalnici, se prijavite na prosto delovno mesto Višji svetovalec v Direktoratu za kakovost, Sektorju za splošni upravni postopek in upravno poslovanje. Predstavite nam svoj pogled na pomen in ureditev splošnega upravnega postopka, ki je najpogostejše orodje komuniciranja države s prebivalci. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in šest mesečnim poskusnim delom. Rok za prijavo je 22. junij 2023.

Nudimo vam urejeno in prijazno delovno okolje, kjer bodo slišane vaše pobude in boste imeli možnost strokovnega in osebnega razvoja.