Skoči do osrednje vsebine

22. srečanje inovacijske skupnosti: Ohranimo ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem

Napovedujemo 22. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 11. maja 2023 ob 13. uri. Tokrat vas vabimo na predavanje z naslovom Poslovno-zasebno ravnovesje – kako se izogniti izgorelosti in ohraniti dobre osebne odnose. Z nami bo dr. Milan Krajnc, strokovnjak s področja psihoterapije ter avtor več knjig na temo vodenja in odnosov.
Ohranimo zasebno-poslovno ravnovesje

Ohranimo zasebno-poslovno ravnovesje

Ljudje vse pogosteje pozabljamo, da je poslovni oziroma službeni svet v resnici samo podpora našemu osebnemu življenju. Prepogosto nas poslovni svet tako močno okupira, da imamo občutek, da samo še zato živimo. In zaradi tega občutka si postavljamo samo še poslovne, materialne cilje, celo z ljudmi se družimo zaradi poslovnih ciljev.

Spletno predavanje bo namenjeno odgovorom na vprašanje, kako si postaviti osebni cilj na prvo mesto, kako ločiti osebno in poslovno življenje in predvsem, kako si vrniti občutek lastnega življenja nazaj!

O tokratnem gostu inovacijske skupnosti:
Dr. Milan Krajnc ima že 20 let zasebne prakse iz psihoterapije (realitetna terapija in transakcijska analiza), v različnih skupinah, podjetjih, občinah in državnih institucijah pa deluje tudi kot krizni manager. Je akademik in univerzitetni profesor s področja managementa ter avtor več knjig na temo vodenja in odnosov.
Več informacij: www.milankrajnc.si

Srečanje bo potekalo 11. maja 2023, od 13:00 do 14:30, na platformi Zoom.

Prijave zbiramo na povezavi.

Povezavo do srečanja prejmete dan pred dogodkom.