Skoči do osrednje vsebine

Novičke Kakovost in inovativnost (2-3/2023)

V aprilu sta hkrati izšli 2. in 3. številka novičk v letu 2023 s področja kakovosti in inovativnosti v javnem sektorju. Vabljeni k branju zanimivih prispevkov.
Novičke Kakovost in inovativnost, izdaja 2-3/2023

Novičke Kakovost in inovativnost, 2-3/2023

Če ste zamudili letošnjo 31.  konferenco kakovosti in odličnosti, vam v novi številki novičk Kakovost in inovativnost predstavljamo ključne poudarke iz sekcije za javno upravo. Konferenca, katere tematika je bila letos trajnostno obarvana, je tokrat nosila naslov "Mislim zeleno. Delujem modro". Otvorili smo jo z delavnico z naslovom "Modre rešitve za učinkovite storitve", kjer smo v kratkem času po metodi vodenega sodelovalnega odločanja (Facilitated Participatory Decision Making) izluščili nekatere storitve, ki najbolj žulijo državljane in poiskali nekaj inovativnih predlogov izboljšave.

Nekaj zanimivega smo pripravili tudi v prispevku o 21. srečanju inovacijske skupnosti, kjer smo se pogovarjali o strahu - kako nam pomaga in kako nas lahko duši. 

Lepo vabljeni k branju!

Novičke so na strani Literatura | GOV.SI, kjer najdete tudi vse dosedanje številke, na voljo tudi v različici za ranljive skupine.