Skoči do osrednje vsebine

Visokošolski zavodi - rok za oddajo prijave podaljšan do 5. maja

Poziv visokošolskim zavodom k oddaji prijave k sklenitvi okvirnega sporazuma v evidenčnem postopku za produkcijo avdiovizualnih (AV) vsebin in/ali za izvedbo analiz je podaljšan do 5. maja letos.

Visokošolske zavode vabimo k oddaji prijave k sklenitvi okvirnega sporazuma v evidenčnem postopku za produkcijo AV vsebin in/ali za izvedbo analiz.  


  • Produkcija AV vsebin

Predmet naročila je izdelava avdiovizualnih (AV) vsebin v obliki video animacij in infografik z namenom promocije in ozaveščanja različnih ciljnih javnosti o digitalizaciji, digitalnih tehnologijah in IKT poklicih na področju digitalnih tehnologij (računalniško programiranje, robotika, umetna inteligenca in podobne).

Povabilo k oddaji prijave k sklenitvi okvirnega sporazuma v evidenčnem postopku z oznako EVN-2/2023 »Produkcija AV vsebin« (gov.si).  


  • Izvedba analiz

Predmet naročila je izvedba analiz na temo uporabe, sprejemanja in odnosa do sodobnih digitalnih tehnologij in digitalnih javnih storitev ter izzivov, ki se pojavljajo s procesom digitalne preobrazbe.

Povabilo k oddaji prijave k sklenitvi okvirnega sporazuma v evidenčnem postopku z oznako EVN-3/2023 »Izvedba analiz« (gov.si).

Rok je podaljšan do petka, 5. maja 2023.