Skoči do osrednje vsebine

Ob svojem prazniku Občina Kozje nagradila zaslužne občanke in občane ter društva

Na predvečer občinskega praznika Občine Kozje je potekal osrednji dogodek, slavnostna seja Občinskega sveta Občine Kozje, na kateri so podelili tudi nagrade, grbe treh žlahtnih barv in dve denarni nagradi, zaslužnim občanom in društvom, ki so v ponos in navdih tako občini kakor tudi okoliškim krajem.
nagrajenci stojijo na odru, skupinska fotografija

Ob svojem prazniku je Občina Kozje nagradila zaslužne občanke in občane ter društva | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

1 / 3

Na slovesnosti je zbrane poleg županje Občine Kozje Milene Kranjc nagovoril državni sekretar na Ministrstvu za javno upravo Urban Kodrič, ki je vsem zbranim čestital ter ob tem dejal, da "nagrade, ki jih podeljujete že vse od leta 2005, kažejo na vaš občutek za sočloveka in za vaš kraj. Kažejo pa tudi na zaupanje in na kulturo dialoga, ki jo gojite in nadgrajujete. Vaše aktivnosti, ki potekajo v duhu medgeneracijskega povezovanja, so za zgled vsem in lahko ste ponosni na svojo občino. Želim vam, da tudi v prihodnje nadaljujete s temi aktivnostmi in odličnim delom. Vsem še enkrat čestitke za vaš praznik, praznik Občine Kozje."