Skoči do osrednje vsebine

Delavnica »Spodbujanje razvoja personalizirane medicine preko razvoja tehnologij« – poziv za nominacije govorcev

Mednarodni konzorcij za personalizirano medicino organizira hibridno delavnico »Spodbujanje razvoja personalizirane medicine preko razvoja tehnologij«, ki bo potekala 14. in 15. novembra 2023 v Sieni, Italija.

Delavnica je namenjena odkrivanju najnovejšega razvoja na področju tehnologije in inovacije za personalizirano medicino, predstavitvi izkušenj raziskovalcev, zdravnikov, voditeljev s področja industrije in biotehnologije, informiranju o trenutnih tehnologijah in orodjih, ki so blizu aplikacije ali že implementirana ter deljenju primerov dobrih praks glede apliciranja metodologij za pridobitev uradne odobritve za inovacije.      

Poleg osrednjih predavanj, bo fokus na 3 plenarnih zasedanjih:

  • Tehnologije na področju personalizirane medicine
  • Raziskovalni in regulativni vidiki na področju razvoja tehnologij
  • Sodelovanje ponudnikov zdravstvenih storitev in izvajalcev raziskav za krepitev inovacij

Organizatorji dogodka vljudno vabijo k posredovanju nominacij za govorce na osrednjih predavanjih, v okviru plenarnih zasedanj ali oboje.

V priponki se nahaja osnutek koncepta delavnice z vsebinskimi podrobnostmi in osnutkom agende.

V kolikor bi želeli na dogodku sodelovati, izpolnite priloženo Excell tabelo z nominacijo in jo posredujte do 12. aprila 2023 na e-naslov eva.batista@gov.si.

Dogodek bo hibriden, odvijal pa se bo na naslovu: Strada del Petriccio e Belriguardo v Sieni. Fizična/virtualna prisotnost bo mogoča zgolj z vabilom.

Osnutek dogodka in obrazec za prijavo govorca