Skoči do osrednje vsebine

Minister je sprejel predstavnika iniciative Glas ljudstva

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar z najožjima sodelavkama je v prostorih ministrstva sprejel predstavnika iniciative Glas ljudstva Jašo Jenulla.
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in predstavnik iniciative Glas ljudstva Jaša Jenull stojita pred belo steno. Za njima zastave.

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in predstavnik iniciative Glas ljudstva Jaša Jenull | Avtor: Ministrstvo za notranje zadeve

Kot je na srečanju povedal minister Poklukar, imajo civilna družba in nevladne organizacije pomembno vlogo v slovenski družbi, še zlasti pri nadaljnjem razvoju demokracije. Poklukar se je zavezal k transparentnemu delovanju ministrstva in ob tej priložnosti tudi pozval nevladne organizacije, naj budno spremljajo naše delo. Slednje je namreč eden od dejavnikov, ki nas v partnerskem dialogu spodbuja k iskanju še boljših rešitev. Prav dialog z nevladnimi organizacijami in sistematično vključevanje civilne družbe v procese odločanja pa sta tudi zaveza te vlade.

Državna sekretarka Helga Dobrin, minister Boštjan Poklukar, vodja kabineta ministra Nataša Hvala Ivančič in Jaša Jenull sedijo za rjavo lakirano sejno  mizi v pisarni ministra. Na mizi sok, voda, zadaj okna in modro nebo.

Državna sekretarka Helga Dobrin, minister Boštjan Poklukar, vodja Kabineta ministra Nataša Hvala Ivančič in Jaša Jenull na srečanju v ministrstvu. | Avtor: Ministrstvo za notranje zadeve