Skoči do osrednje vsebine

21. srečanje inovacijske skupnosti: Delavnica razgradnje strahu z Josejem Antoniom Moralesom

Napovedujemo 21. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 16. marca 2023 ob 13. uri. Tokrat vas vabimo na delavnico za razgrajevanje strahu z Josejem Antoniom Moralesom. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.
21. srečanje inovacijske skupnosti: delavnica razgradnje strahu

21. srečanje inovacijske skupnosti: delavnica razgradnje strahu

Strah igra edinstveno vlogo v ustvarjalnih procesih. Vpliva na posameznike in skupine ter se kaže kot odpor do sprememb na več načinov.

Namen te delavnice je začeti pogovor in oceniti področja, kjer je mogoče doseči napredek.

Predavanje bo predstavilo koncept psihološkega strahu in metodologijo preobrazbe teh vzorcev kot strategijo za omogočanje bolj inovativnega in vključujočega okolja. Udeleženci bodo v skupinah prepoznavali potencialne vzorce strahu in iskali prve korake k možnim rešitvam. 

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku, in sicer v četrtek, 16. 3. 2023 med 13:00 in 14:00 na Zoom.

 Za prijavo izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na povezavi https://gov-ankete.si/a/2303 (svetujemo odpiranje z brskalnikom Edge ali Chrome).

Povezavo do delavnice prejmete dan pred dogodkom.

O moderatorju:

Jose Antonio Morales je perujski podjetnik z desetletji izkušenj z oblikovanjem in izvajanjem programov usposabljanja za podjetja, univerze, šole, poslovne inkubatorje, pospeševalnike, socialna podjetja in neodvisne strokovnjake. Prvih 15 let njegove kariere je bilo osredotočenih na IT, poznejša leta pa na družbene inovacije, podjetništvo in osebni razvoj.

Jose je ustanovitelj Aurora Coworking, soustanovitelj ACN.coop in avtor Fear Enough,

»Deconstructing Fear and Understanding Failure.«

Več informacij: https://jose.morales.si

Lepo vabljeni!