Skoči do osrednje vsebine

Sprejem ministrice Ajanović Hovnik za zaposlene

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik je danes pripravila sprejem za zaposlene v Kongresni dvorani ministrstva v Ljubljani.

V uvodnem nagovoru je povedala, da so na Ministrstvu za notranje zadeve, Policiji in Inšpektoratu Republike Slovenije za notranje zadeve zaposleni vrhunski strokovnjaki, srčno predani svojemu delu. A nobena, še tako izjemna ekipa ni imuna na dogajanja tako v sistemu kot zunaj njega, je dejala.

»Verjamem, da so dogodki zadnjih tednov vnesli nekaj nelagodja in nemira med vas. Vendar bi vam želela na tem mestu zagotoviti, da je moj namen popeljati ministrstvo v bolj mirne vode. V tem času ne bom izpeljala nikakršnih sprememb, ne sistemskih ne organizacijskih, še manj pa kadrovskih. Naloga, ki sem si jo zadala in mi je zaupana, je ta, da zagotovim, da delo teče nemoteno do zaprisege novega ministra za notranje zadeve. In pri tej nalogi ste prav vi – zaposleni na ministrstvu, policiji in inšpektoratu – nepogrešljivi.«

Želi, da ministrstvo nadaljuje z začetimi projekti in tako kot do sedaj še naprej zagotavlja nemoteno in kakovostno delo celotnega resorja. Pri tem ima njeno popolno podporo.

Ker smo tik pred božično-novoletnimi prazniki, je vsem sodelavkam in sodelavcem zaželela predvsem veliko zdravja, modrosti in odločnosti za nove korake v prihodnost.

Pred dvema dnevoma je ministrica Ajanović Hovnik prek videopovezave tudi že pozdravila in nagovorila vse zaposlene v ministrstvu, Policiji in inšpektoratu.

Nagovor ministrice Sanje Ajanović Hovnik zaposlenim v ministrstvu. Stoji za mikrofonom, levo zaposleni, spredaj desno novoletna jelka.

Nagovor ministrice Sanje Ajanović Hovnik zaposlenim v Kongresni dvorani Ministrstva za notranje zadeve. | Avtor: Ministrstvo za notranje zadeve

1 / 3