Skoči do osrednje vsebine

Iščemo novega sodelavca pri projektu vzpostavitve kompetenčnega centra v državni upravi

Če vas zanima delo na področju izbire in razvoja kadrov, potem vas vabimo, da se pridružite sodelavcem pri projektu Vzpostavitev kompetenčnega centra in dvig usposobljenosti zaposlenih v državni upravi. Rok za prijavo je 22. december 2022.

Izbrani kandidat oziroma kandidatka bo opravljal naloge s področja selekcije in razvoja kadrov, prednost pri izbiri pa bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami na področju:

  • samostojnega izvajanja psihološkega testiranja za namen selekcije in razvoja kadrov,
  • vodenja in sodelovanja v projektnih skupinah za oblikovanje in uvajanje sistemskih rešitev s  področja selekcije in razvoja kadrov.

Nudimo zaposlitev za določen čas, do 30. junija 2026 oziroma do konca trajanja projekta Vzpostavitev kompetenčnega centra in dvig usposobljenosti zaposlenih v državni upravi, ki je financiran iz Načrta za okrevanje in odpornost. Nudimo vam urejeno in prijazno delovno okolje, kjer bodo slišane vaše pobude in boste imeli možnost strokovnega in osebnega razvoja. Izbrani kandidat oziroma kandidatka bo delo opravljala v nazivu podsekretar v Direktoratu za javni sektor, Sektorju za razvoj kadrov v javnem sektorju na Ministrstvu za javno upravo. 

Rok za prijavo je 22. december 2022. Dodatne informacije o pogojih za zaposlitev in nalogah.