Skoči do osrednje vsebine

Napovedujemo: 18. srečanje inovacijske skupnosti

Po krajšem premoru se zopet vračajo naša redna srečanja inovacijske skupnosti. V petek, 2. decembra 2022 bo namreč potekalo že 18. srečanje inovacijske skupnosti. Tokrat bomo skozi predstavitev enega izmed izzivov, ki smo ga reševali na projektu Inovativen.si, dokazali, da je agilnost mogoča tudi v javni upravi.
18. srečanje inovacijske skupnosti

18. srečanje inovacijske skupnosti

Ste tudi vi naveličani trditev, da se v javni upravi ničesar ne da spremeniti? Da je javna uprava rigidna in da je za vsako novost potrebna sprememba zakonodaje?

Na projektu Inovativen.si vedno znova dokazujemo, da se tudi v javni upravi da delati drugače

Ena izmed glavnih aktivnosti projekta je reševanje izzivov, ki jih na nas naslavljajo organi javne uprave. Te rešujemo skupaj z zunanjimi strokovnjaki, ki s pomočjo inovativnih metod vodijo projektno ekipo skozi sam proces.

Tokrat bomo predstavili izziv, ki ga je na nas naslovila ekipa Koprske enote Zavoda RS za zaposlovanje – Napotnica kot referenca

Ekipa je tekom procesa svoj način dela popolnoma obrnila na glavo in dosegla spremembe, za katere niti sami niso verjeli, da jih lahko dosežejo – postali so agilna ekipa

Kako?

Z nami bosta strokovnjaka za agilne metode dela – Nina Pozderec in Jaka Kladnik iz Switch to Eleven, ki razkrivata tri ključne sestavine za uspeh:

  1. Podpora vodstva, da ekipa lahko dela izven ustaljenih okvirjev;
  2. Ekipa, ki je pripravljena stopiti izven cone udobja;
  3. Zaupanje v proces.

Svojo zgodbo o uspehu bo z nami delila tudi ekipa ZRSZ Koper.

Ne zamudite priložnosti, da skupaj z nami gradite skupnost in se pri tem tudi česa novega naučite.

Pridružite se nam v petek, 2. 12. 2022 med 11.00 in 12.30.

Prijave zbiramo do vključno 1. 12. 2022 na povezavi: https://gov-ankete.si/18inovsrecanje