Skoči do osrednje vsebine

Ministrica z direktorjem Uradnega lista Republike Slovenije o digitalizaciji podatkov

  • Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo
Na Uradnem list Republike Slovenije se po podatkih direktorja Denisa Stroliga soočajo s težavami zaradi pomanjkanja digitalnih rešitev pri urejanje vhodnih podatkov. Ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh je obljubila podporo pri digitalizaciji procesov.
Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh se je skupaj z generalno sekretarko Ksenijo Klampfer srečala z direktorjem Uradnega lista Republike Slovenije Denisom Stroligom in vodjo gospodarske javne službe Petro Škodlar v svoji pisarni.

Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh se je srečala z direktorjem Uradnega lista Republike Slovenije Denisom Stroligom

Ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh je danes sprejela direktorja Uradnega lista Republike Slovenije Denisa Stroliga in vodjo gospodarske javne službe Petro Škodlar. Govorili so o digitalizaciji Uradnega lista, predvsem na področju digitalizacije oziroma standardizacije vhodnih podatkov po vzoru nekaterih drugih evropskih držav.

Ministrica je med svojimi strateškimi cilji izpostavila digitalizacijo javnega sektorja in zagotovila podporo pri nadaljnjih korakih, ki jih na Uradnem listu načrtujejo v začetku prihodnjega leta.