Skoči do osrednje vsebine

Pridružite se nam na otvoritvi 9. kroga Partnerstva za spremembe

Inovativen.si, Ministrstvo za javno upravo in AmCham Slovenija vas vljudno vabimo na združeni zaključno-uvodni dogodek Partnerstva za spremembe. Na dogodku bomo zaključili 8. krog in hkrati vstopili že v 9. krog Partnerstva za spremembe. Pridružite sem nam 9. novembra 2022 in nam pomagajte izbrati nove izzive!
9. krog Partnerstva za spremmbe

9. krog Partnerstva za spremembe

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, še naprej verjame v moč proaktivnega sodelovanja in povezovanja. Vsako leto znova dokazujemo, da sodelovanje med javno upravo in gospodarstvom na nov, drugačen in inovativen način deluje.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite na zaključno-uvodnem dogodku v sredo, 9. novembra 2022 ob 10. uri v Konferenčni dvorani Upravne enote Ljubljana (Linhartova cesta 13, Ljubljana).

Častni gostitelj bo Jure Trbič, državni sekretar na Ministrstvu za javno upravo.

V uvodnem delu bomo slišali, kaj so v enem letu ustvarili, premaknili in dosegli izzivi iz 8. kroga Partnerstva za spremembe:

  • Cona: Vrtec Ledina (izziv prijavil vrtec Ledina),
  • Brez IKT strokovnjakov ni zelene in digitalne družbe (izziv prijavila AmCham komisija Pripravljeni na prihodnost in
  • Kako mladim približati lokalna podjetja (izziv prijavila občina Kočevje).

Nato pa bomo skupaj izbrali tri izzive, ki bodo kot nosilci Partnerstva za spremembe v 9. krogu dokazali, kako lahko proaktivno sodelovanje premika meje.

Prijave sprejemamo do torka, 8. novembra 2022.

Dogodek bo potekal v živo vendar ga lahko spremljate tudi preko spleta.