Skoči do osrednje vsebine

Čestitke Arnesu ob 30-letnici delovanja

  • Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo
Ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh je danes za uspešnih 30 let delovanja Arnesa čestitala njegovemu direktorju mag. Marku Bonaču in njegovim sodelavcem. V okviru konference Mreža znanja 2022 je s kolegom dr. Igorjem Papičem, ministrom za izobraževanje, znanost in šport, nagovorila tudi udeležence.

Akademska in raziskovalna mreža Slovenije – Arnes v teh dneh v okviru tradicionalne jesenske konference Mreža znanja 2022 praznuje 30. letnico svojega delovanja, ki se je udeležuje okoli 250 ljudi s področja izobraževanja, raziskovanja in kulture.

“Arnes že tri desetletja opravlja izredno pomembno vlogo na področju uvajanja novih informacijsko komunikacijskih tehnologij in interneta; tako na področjih izobraževanja in znanosti, kot tudi v širši družbi. Tudi zaradi Arnesovega prispevka je digitalizacija v Sloveniji postala vsesplošna prioriteta, s katero se ukvarjamo praktično na vseh razvojnih področjih,” je v svojem nagovoru med drugim izpostavila ministrica.

“Arnesu, vsem njegovim sodelavcem in vodstvu čestitamo ob 30 letnici delovanja in za prispevek k digitalizaciji Slovenije. Želimo vam še veliko uspešnih projektov in veliko let uspešnega delovanja. Računamo na vas, vi pa tudi naprej seveda lahko računate na našo podporo. Vse najboljše in lepo praznovanje vam želim,” je zaključila ministrica.

Od leve proti desni: mag. Marko Bonač, dr. Emilija Stojmenova Duh, dr. Igor Papič

Od leve proti desni: mag. Marko Bonač, dr. Emilija Stojmenova Duh, dr. Igor Papič | Avtor: Služba vlade za digitalno preobrazbo

1 / 3