Skoči do osrednje vsebine

Finančna uprava bo na dražbah prodajala večje število mobilnih telefonov

Gre za pametne telefone znamke Oukitel, ki jih na našem trgu še ni. V oktobru začenjamo s prvimi spletnimi javnimi dražbami, skupaj bomo oktobra prodajali 190 telefonov.

Na spletni strani eDražbe FURS in na strani Javne objave Finančne uprave objavljamo prve spletne dražbe za prodajo pametnih telefonov znamke Oukitel – različni modeli, med njimi model WP5, za katerega cena brez DDV znaša 55 evrov, končna cena z DDV pa 67, 1 evra.

Telefoni se prodajajo po načelu »videno – kupljeno«, brez garancije, reklamacija telefonov po prevzemu ne bo mogoča. Ogledi telefonov so možni na naslovu Finančnega urada Koper, na Piranski cesti 2 v Kopru v okviru določenih ur, ki so navedene v vsakem oklicu spletne dražbe.

V oktobru bo Finančna uprava objavila prodajo 190 telefonov. Od tega bo 18 telefonov prodajanih posamično, ostali pa v kompletih po več kosov.

Posamične telefone (do 2 telefona) bodo lahko kupile tako fizične kot pravne osebe brez vplačila varščin, medtem ko se bodo kompleti z večjim številom telefonov prodajali izključno poslovnim subjektom z ustrezno registracijo dejavnosti prodaje oz. za lastno uporabo, ki bodo za sodelovanje na dražbi morali vplačati varščino.

Podrobnejši podatki o prodajah so navedeni v objavah posameznih dražb na spletni strani eDražbe FURS.

Trije mobilni telefoni znamke Oukitel, zgoraj pa napis: Spletne javne dražbe telefonov Oukitel

Spletne javne dražbe mobilnih telefonov Oukitel | Avtor: Finančna uprava RS