Skoči do osrednje vsebine

Iščemo nove sodelavce na projektu vzpostavitve kompetenčnega centra v državni upravi

Če vas zanima delo na področju izbire in razvoja kadrov, potem vas vabimo, da se pridružite sodelavcem pri projektu Vzpostavitev kompetenčnega centra in dvig usposobljenosti zaposlenih v državni upravi. Iščemo dva nova sodelavca oziroma sodelavki, rok za prijavo je 19. oktober 2022.

Zaželene so izkušnje in znanje s področja vodenja in sodelovanja v delovnih in projektnih skupinah za oblikovanje in uvajanje sistemskih rešitev s področja selekcije in razvoja kadrov. Iščemo dva sodelavca oziroma sodelavki. Za delovni mesti v nazivih svetovalec in podsekretar. Za slednjega bodo imeli prednost kandidati oziroma kandidatke z izobrazbo s področja psihologije in delovnimi izkušnjami z izvajanjem psihološkega testirana za selekcijo in razvoj kadrov.

Nudimo zaposlitev za določen čas, do 30. junija 2026 oziroma do konca trajanja projekta Vzpostavitev kompetenčnega centra in dvig usposobljenosti zaposlenih v državni upravi, ki je financiran iz Načrta za okrevanje in odpornost. Nudimo vam urejeno in prijazno delovno okolje, kjer bodo slišane vaše pobude in boste imeli možnost strokovnega in osebnega razvoja. Izbrana kandidata oziroma kandidatki bosta delo opravljala v Direktoratu za javni sektor na Ministrstvu za javno upravo. 

Rok za prijavo je 19. oktober 2022. Dodatne informacije o pogojih za zaposlitev in nalogah so objavljene pri posamezni objavi prostega delovnega mesta: