Skoči do osrednje vsebine

9. krog Partnerstva za spremembe – prijavite svoje izzive in pomagajte spreminjati družbo na bolje!

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Ponovno vas vabimo, da se nam tokrat v že v 9. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.
Logotip programa Partnerstvo za spremembee

Partnerstvo za spremembe

Aktualno dogajanje v svetu in tudi naši neposredni okolici nam dnevno potrjujejo, kako pomembno je sodelovanje, prilagodljivost in odzivanje na spremembe. Ponosni smo, da Partnerstvo za spremembe že od samega začetka spodbuja prav to. Povezujemo se z različnimi deležniki v družbi in kot nacionalna platforma sodelovanja premikamo meje in delamo naša življenjska in delovna okolja boljša. Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate. 

Tudi letos nadaljujemo v 9. krogu in še vedno sodelujemo proaktivno. Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ta pa največkrat sloni prav na proaktivnih skupinah posameznikov. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej proti pridružite in predlagate svojo idejo.

K sodelovanju vabimo organizacije (podjetja, gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javne in zasebne zavode, ustanove, organe javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupine najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Verjamemo, da ima vsakdo od nas ideje in predloge, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato premislite, najdite svoj izziv in ga do 20. oktobra 2022 prijavite na natečaj.

Vse potrebne informacije lahko najdete v vabilu, izpolnjeno prijavnico pa lahko posredujete na stasa.mesec@gov.si ali mojca.grobelnik@amcham.si.


Sodelujmo proaktivno!