Skoči do osrednje vsebine

Izteka se rok za prijavo na razpis za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov naravoslovja in tehnike

  • Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Študentke in študentje pedagoških poklicev se lahko še do 19. avgusta 2022 prijavijo na Javni razpis za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov s področja naravoslovja in tehnike v študijskem letu 2022/23.
Skupina študentov za računalnikom.

Štipendije prinašajo spodbudo za študij na pedagoških študijskih programih s področja naravoslovja in tehnike. | Avtor: Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije

Prijava se šteje za pravočasno, če najkasneje do 19. 8. 2022 prispe v vložišče Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana, oziroma je oddana priporočeno po pošti, najkasneje na zadnji dan prijave, to je 19. 8. 2022.

Namen javnega razpisa je spodbujanje mladih za izobraževanje v tistih pedagoških študijskih programih za pridobitev izobrazbe, po katerih se izobražujejo za opravljanje poklicev, za katere je zaznati neskladje med trenutnim in prihodnjim obsegom razpoložljivega kadra ter predvidenim obsegom delovnih mest na področju vzgoje in izobraževanja.

Besedilo razpisa z vsemi prilogami