Skoči do osrednje vsebine

Vodstvo ministrstva se je srečalo s predstavnikoma Združenja policijskih šefov

Ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar, državni sekretar dr. Branko Lobnikar in pomočnik generalnega direktorja policije Jože Senica so sprejeli predstavnika Združenja policijskih šefov mag. Franca Virtiča in Rafaela Viltužnika.

Govorili so o pomenu delovanja stanovskih združenj v Policiji, kamor poleg obeh policijskih sindikatov in veteranskih organizacij spada tudi omenjeno združenje. Predstavnika združenja sta predstavila njihovo preteklo delo in povedala, da naslednje leto pripravljajo posebno srečanje, s katerim bodo obeležili 20-letnico svojega delovanja.

Razpravljali so tudi o aktualnih vsebinah s področja dela ministrstva in Policije ter pomenu združenja pri krepitvi profesionalizacije vodilnega kadra v policiji. Dogovorili so se tudi o nadaljnjem sodelovanju pri obravnavi posameznih vsebinskih vprašanj, kot na primer spremembe kodeksa policijske etike.

Udeleženci pred zastavami

Ministrica mag. Tatjana Bobnar, državni sekretar dr. Branko Lobnikar, mag. Franc Virtič in Rafael Viltužnik | Avtor: Ministrstvo za notranje zadeve

1 / 2