Skoči do osrednje vsebine

Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh obiskala mariborske študentske domove

  • Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo
V ponedeljek je ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh s svetovalko v kabinetu ministrice dr. Aido Kamisalić Latifić obiskala Študentske domove v Mariboru.
Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh, direktorica Študentskih domov Maribor mag. Maja Krajnc Ružič in udeleženci srečanja.

Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh obiskala mariborske študentske domove

Na ponedeljkovem obisku so ministrico dr. Emilijo Stojmenovo Duh s svetovalko v kabinetu ministrice dr. Aido Kamisalić Latifić sprejeli direktorica mag. Maja Krajnc Ružič, mag. Simona Tomažič Planinšec, predstojnik za gospodarske in finančne zadeve mag. Aleksander Korošec, predstojnik za domsko dejavnost mag. Damijan Švajncer Butinar in predstojnica za marketing in promocijo Univerze v Mariboru prof. Lidija Divjak Mirnik. Predstavili so jima delovanje institucije in načrte za prihodnost. Najstarejši Dom 1 je ob upoštevanju koncepta »pametne stavbe« prvi na seznamu za energetsko in celovito prenovo. Prav tako načrtujejo digitalno preobrazbo poslovanja. Ministrica je izrazila svojo podporo in poudarila pomen prehoda v zeleno, trajnostno in digitalno družbo.