Skoči do osrednje vsebine

Podelitev koncesij za opravljanje javne službe v zdravstveni dejavnosti na sekundarni ravni

29. 11. 2021 je Ministrstvo za zdravje objavilo javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje javne službe na področjih čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti, zobnih bolezni in endodontije v zobozdravstveni dejavnosti, parodontologije v zobozdravstveni dejavnosti in dermatovenerologije v specialistični zunajbolnišnični dejavnosti.

Ministrstvo za zdravje je na podlagi zgoraj navedenega javnega razpisa podelilo naslednje koncesije:  

  • Samostojni podjetnik posameznik Zdravstvene storitve, Jure Volk, s. p., Šarhova ulica 20, 1000 Ljubljana na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije območne enote Celje (ZZZS OE) Celje v obsegu 1,30 program Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • GOTAMA, intelektualne storitve, d. o. o., Ljubljana, Celovška cesta 42, 1000, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju ZZZS OE Koper v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Dentalni center dr. Lah Kravanja d. o. o., Bovec, Mala vas 56, 5230, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju ZZZS OE Nova Gorica v obsegu 1,20 program Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Zdravstveni zavod Arsmed Kamnik, Kamnik, Na bregu 24, 1241, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju ZZZS OE Koper v obsegu 0,50 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  •  Maja Gluvič, Ljubljana, Palmejeva 12, 1000, na področju zobnih bolezni in endodontije v zobozdravstveni dejavnosti na območju ZZZS OE Koper v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • IMJPerio d. o. o., Krško, Ravni 16, 8270, na področju parodontologije v zobozdravstveni dejavnosti na območju ZZZS OE Krško v obsegu 1,00 program Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Fabjan Beauty, d. o. o., Ankaran, Kolomban 54A, 6280, na področju dermatovenerologije v specialistični zunajbolnišnični dejavnosti na območju ZZZS OE Koper v obsegu 1,00 program Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.