Skoči do osrednje vsebine

Vodenje Ministrstva za infrastrukturo tudi uradno prevzel mag. Bojan Kumer

Zdaj že nekdanji minister Jernej Vrtovec je na sedežu ministrstva predal delo nasledniku mag. Bojanu Kumru.
Minister Jernej Vrtovec se rokuje z novim ministrom mag. Bojanom Kumrom na sedežu ministrstva

Nekdanji minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec in novi minister za infrastrukturo mag. Bojan Kumer | Avtor: Ministrstvo za infrastrukturo

Na sedežu Ministrstva za infrastrukturo v Ljubljani se je odvila uradna primopredaja dela v infrastrukturnem resorju. Minister v odhodu Jernej Vrtovec je ministru mag. Bojanu Kumru in njegovi ekipi zaželel veliko uspehov, ki bodo zagotovo vplivali na kakovostnejše življenje vseh državljanov.

Jernej Vrtovec je ministru mag. Bojanu Kumru in novima državnima sekretarkama mag. Alenki Bratušek ter mag. Tini Seršen predstavil delo zadnjih dveh let, skupaj pa so spregovorili tudi o mnogih prihajajočih izzivih s področja prometa, energetike in trajnostne mobilnosti.

"Dosedanji ekipi se zahvaljujem za opravljeno delo na zahtevnem resorju. Zavedamo se težkih izzivov, ki so pred nami, obenem pa smo veseli in polni optimizma, da z današnjim dnem pričenjamo novo poglavje. Poglavje, v katerem bomo Slovenijo pripeljali na pot v zeleno, razvojno naravnano družbo, tako na področju energetike kot prometa oziroma infrastrukture," je ob prevzemu funkcije dejal novi minister za infrastrukturo mag. Bojan Kumer.