Skoči do osrednje vsebine

Napovedujemo: 17. srečanje inovacijske skupnosti

V petek, 22. aprila bo potekalo že 17. srečanje inovacijske skupnosti. Uvodni del srečanja bomo namenili predstavitvi rezultatov merjenja inovacijske zrelosti v organih državne uprave, nato pa se bomo posvetili prihodnosti dela in organizacij ter jo naslovili tako s strateške, kot tudi praktične ravni.
17. srečanje inovacijske skupnosti

17. srečanje inovacijske skupnosti

V katerem organu smo lani zaznali največji dvig inovacijske zrelosti in na katerih področjih? Kateri organ je bil najbolj odziven? Kako so se odrezali posamezni organi v primerjavi s preteklimi leti ter v primerjavi z ostalimi organi? Na vsa vprašanja bomo odgovorili na 17. srečanju inovacijske skupnosti, rezultati pa bodo kasneje predstavili tudi v končnem poročilu.

Na podlagi rezultatov analize OECD o novih pristopih reševanja kompleksnih problemov (Mission-Oriented Innovation) bomo skupaj razmišljali o primernosti obstoječih organizacijskih struktur in načinov dela. Da bomo misli in dejanja lahko usmerili v prihodnost, si bomo z udeleženci pogledali tudi najnovejše trende preoblikovanja organizacij in načinov dela, ter spoznali dve konkretni orodji, ki ju boste lahko uporabili pri svojem delu – to sta STAR model za sistematični pristop k oblikovanju organizacijskih sprememb in pa »Design kriteriji«, ki jih bodo udeleženci lahko tudi preizkusili na praktičnem primeru.

Ne zamudite priložnosti, da skupaj z nami gradite skupnost in ustvarjate boljši jutri za vse nas.

Pridružite se nam v petek, 22. aprila 2022 med 9. in 11. uro.

Prijavite se TUKAJ.