Skoči do osrednje vsebine

Vabljeni k prijavi izdelkov na razstavo Čar lesa 2022

Z namenom promocije predelave lesa in rabe lesnih izdelkov letos že štirinajsto leto zapored v Cankarjevem domu in po Sloveniji organiziramo razstave Čar lesa. V skladu s tem smo objavili tudi razpis za prijavo izdelkov na razstave Čar lesa 2022.

Prireditev Čar lesa organizirata Društvo za zaščito lesa Slovenije in Svet za les v sodelovanju z Direktoratom za lesarstvo iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Innorenew Coe, Oddelkom za lesarstvo na Biotehniški fakulteti ter z Cankarjevim domom.

Svoje izdelke na razstavo lahko prijavijo podjetja, obrtniki in vsi drugi, ki se na kakršnikoli način ukvarjajo z izdelavo lesnih izdelkov. Osrednja promocijska razstava Čar lesa bo v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani od 15. do 26. maja 2022, nato pa bodo sledile manjše lokalne razstave po Sloveniji. Razstavljeni izdelki bodo predstavljeni tudi v Katalogu Čar lesa 2022 ter na spletni strani Čar lesa.

Rok za prijavo eksponatov na razstavo je v ponedeljek, 25. aprila 2022 do 12. ure. Vabimo vas, da si preberete več o razstavi Čar lesa in tudi sami prijavite svoje izdelke