Skoči do osrednje vsebine

Vavčer za digitalni marketing

  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Slovenski podjetniški sklad je v petek, 4. februarja 2022, ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU z novo oznako RVAV8 - Vavčer za digitalni marketing. Nanj se lahko prijavite že v sredo.

Zaradi tehničnih težav je Slovenski podjetniški sklad razveljavil vavčer REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28. januarja 2022. Ker želijo vsem podjetjem omogočiti enakopravnost pri obravnavi vlog, so omenjen vavčer zaprli, v petek pa v Uradnem listu št. 15/2022 ponovno objavili vavčer za digitalni marketing z novo oznako RVAV8 - Vavčer za digitalni marketing.

Podjetja lahko pridobijo sredstva za vsako aktivnost samo enkrat v obdobju 2019 – 2023, maksimalna skupna višina subvencije je 7500 evrov za vse aktivnosti skupaj. Podjetje ima lahko hkrati v izvajanju največ tri vavčerje in sicer po različnih javnih pozivih, za vavčerje pa se mu lahko odobri letno največ 30.000 evrov, pri čemer velja, da vavčer pomeni sklenjeno pogodbo o sofinanciranju.